Selecteer taal

Waarmee kunnen wij u helpen?

Laat Loydd software met u meekijken op uw scherm

Laat een medewerker van Loydd Software met u meekijken
voor een nog betere ondersteuning

Anydesk

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen maken wij gebruik van
de software van Anydesk, waarmee we veilig, eenmalig live kunnen
meekijken op jouw scherm. Klik op één van de onderstaande knoppen om een meekijklink te

Hoe werkt het?

1. Klik op één van de bovenstaande knoppen om een meekijklink te downloaden.
2. Open het AnyDesk bestand.
3. Geef het AnyDesk adres (Deze werkplek) door aan de medewerker van Loydd Software, zodat hij of zij met u kan meekijken.

Apple